oktober 29, 2016 AUTHOR: admin CATEGORIES: USA Tags: , ,

Dag 26 – Disneyland (LA – Anaheim)

Een dagje Disneyland, een dagje entertainment en amusement na weken natuur. Voor de jongens een welgekomen afwisseling.
We nemen de (uiteraard betalende) shuttlebus aan het RV park die ons na een paar stops bij Mickey brengt. En we zijn niet alleen! Zoveel volk! De meesten uitgedost in disney-outfits, we maken er een sport van om de lelijkste tshirts te spotten. Beetje vreemd om zoveel volwassen mensen met Mickey-oren te zien lopen, maar goed, ieder zijn ding.

Aan de ingang van het park blijk Walt Disney een bandiet. 95$ entree, gelukkig kan Gust nog gratis binnen omdat hij pas volgende week 3 wordt! En ook slechts voor 1 park. We kiezen voor het traditionele Disneyland Park, aangezien de attracties in het nieuwere Disneyland Adventure Park aan de overkant meer voor volwassenen zijn. Jammergenoeg liggen de Cars attracties ook in dat park, maar dat vertellen we onze jongens niet.

Het wordt een lang dag vol plezier, fastfood en snoep, zondigen, feest! We houden het vol tot 19u30 en dan barst Bent in tranen uit omdat het gedaan is. Hij wil morgen terugkomen. Sorry jongen, maar ooit komen we nog eens terug, en dan doen we het andere park ook, beloofd!

1 Comment

  1. Moeke,oma 7 jaar ago says:

    En mama heeft er ook zin in zo te zien

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT